We care for you

Onder de naam We Care For You (WCFY) organiseren Cecile de Wit en haar zus Stephanie Borsboom verwendagen voor mensen met kanker en hun familieleden / verzorgers. Deze verwendag wordt geheel gratis aangeboden door een team van kappers, pedicures, schoonheidsspecialistes, manicures, visagisten en masseuses. Tijdens een We Care For You-verwendag kunt u ontspannen en zich heerlijk laten verwennen. U kunt kiezen uit 3 wellness-activiteiten in de ochtend of in de middag. Voor familieleden / verzorgers is er een alternatief programma. U kunt zich opgeven bij Cecile de Wit via 06 – 179 987 45. Het maakt niet uit of u recent of langer geleden door kanker bent getroffen. Deelname gaat op volgorde van aanmelding. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste WCFY-nieuws? Like dan de Facebook-pagina.

 

De We Care For You-verwendag

  • Gratis verwendag voor mensen met kanker (recent of in het verleden)
  • Keuze uit 3 wellness-activiteiten in ochtend of middag
  • Medewerking door kappers, pedicures, schoonheidsspecialistes, manicures, visagisten en masseuses
  • Alternatief programma voor de familieleden / verzorgers
  • Deelname op volgorde van aanmelding

 

Eerste verwendag succesvol

Op zaterdag 27 mei 2017 werd de eerste WCFY-verwendag gehouden bij Boerderijherberg Lavandula in Marknesse. Twintig deelnemers kwamen naar de verwendag, terwijl zeventien vrijwilligers klaar stonden om hen in de watten te leggen. Er was keuze uit diverse activiteiten, zoals hoofd- en haarverzorging, hand- en voetverzorging, massages, gezichtsbehandelingen, make-up en kleuradvies en het laten maken van een portretfoto. Bovendien konden de deelnemers meedoen aan creatieve workshops, zoals schilderen. Ook de mensen die als begeleiding meekwamen, konden meedoen aan een programma. De reacties waren overweldigend, zowel van de deelnemers als van de betrokken vrijwilligers. De verwendag van We Care For You was een dag met een gouden randje en is voor herhaling vatbaar.

Cecile Beauty & Care

Bel mij terug

Top <h4>ceciledewit.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.ceciledewit.nl//">Home</a></li> <li><a href="https://www.ceciledewit.nl/over-cecile-beauty-care">Over Cecile Beauty & Care</a></li> <li><a href="https://www.ceciledewit.nl/pedicure">Pedicure</a></li> <li><a href="https://www.ceciledewit.nl/pedicure-totaal">Pedicure totaal</a></li> <li><a href="https://www.ceciledewit.nl/specialistische-technieken">Specialistische technieken</a></li> <li><a href="https://www.ceciledewit.nl/schimmelnagels">Schimmelnagels</a></li> <li><a href="https://www.ceciledewit.nl/wellness-behandeling">Wellness-behandeling</a></li> <li><a href="https://www.ceciledewit.nl/screening-en-behandeling-van-risicovoeten">Screening en behandeling van risicovoeten</a></li> <li><a href="https://www.ceciledewit.nl/oncologische-voetzorg">Oncologische voetzorg</a></li> <li><a href="https://www.ceciledewit.nl/manicure">Manicure</a></li> <li><a href="https://www.ceciledewit.nl/prijslijst">Prijslijst</a></li> <li><a href="https://www.ceciledewit.nl/voeding-en-beweging">Voeding en beweging</a></li> <li><a href="https://www.ceciledewit.nl/we-care-for-you">We care for you</a></li> <li><a href="https://www.ceciledewit.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.ceciledewit.nl/contactgegevens">Contactgegevens</a></li> <li><a href="https://www.ceciledewit.nl/belmijterug">Bel mij terug</a></li> <li><a href="https://www.ceciledewit.nl/privacy">Privacy</a></li> </ul>